Eerste keer

Wij verzoeken u bij uw eerste bezoek aan de MKA-chirurg het volgende mee te nemen:

  • Geldig identiteitsbewijs
  • Inschrijvingsbewijs zorgverzekeraar
  • Verwijsbrief tandarts, huisarts of verwijzend specialist
  • Gegevens van uw huisarts én tandarts
  • Actuele medicatie lijst

Bij uw eerste bezoek aan het ziekenhuis dient u zich in te schrijven bij de inschrijfbalie van de desbetreffende locatie. Deze bevindt zich in de centrale hal. U heeft hiervoor uw identiteitsbewijs en inschrijvingsbewijs van uw zorgverzekeraar nodig. U krijgt een persoonlijk inschrijfnummer welke u nodig heeft op onze afdeling. Controleer de geregistreerde gegevens op correctheid. Dit voorkomt ongemakken achteraf. De inschrijving duurt ongeveer 10 minuten. Vervolgens gaat u naar de polikliniek MKA-chirurgie.

Bij uw eerste bezoek aan de polikliniek MKA-chirurgie vragen wij u om 15 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn op de polikliniek. Bij de ontvangstbalie vragen wij u naar uw inschrijving van het ziekenhuis, uw verwijsbrief van tandarts, huisarts of verwijzend specialist en een actuele medicatie lijst. Dit verwerken wij in uw persoonlijke dossier. Na de inschrijving krijgt u een plastic mapje met een afsprakenkaart waarop uw eventuele volgende afspraken genoteerd worden. Zo nodig wordt er een röntgenfoto gemaakt. Indien er al een röntgenfoto van u gemaakt is bij de tandarts, dan kunt u uw tandarts verzoeken de foto naar ons te mailen.

De 8 MKA-chirurgen en 30 medewerkers werken met de nieuwste behandelingen en technieken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de 3D-scan, cosmetische aangezichtschirurgie en kijkoperaties van de speekselklieren. Doel van het team is duidelijk: de beste zorg leveren.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA-chirurgie KENNEMERLAND?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Nauwelijks wachttijd

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemerland

Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem Zuid
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem
Tel: (023) 224 00 80
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (025) 126 56 97
Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
Tel: (023) 224 00 80